harjattula-golf-logo_125x150

Ajankohtaista

harjattula-golf-logo

Jäsenedut

Specsavers Optikko Turku

HGCC:n jäsenedut ovat aina voimassa Turun Yliopistonkadun liikkeessä.

Katso tuorein HGCC:n jäsentarjous alla olevasta linkistä. Kysy myös samalla päivän kova tarjous piilolaseista sekä aurinkolaseista vahvuuksilla. Jäsentarjous on saatavana yhteistyöliikkeessämme Specsavers Optikko Turku, Yliopistonkatu 25 (kävelykatu) puh. 02-276 1234.

specsavers-hgcc-jasenetu

Specsavers kauppias Kaj Aaramo pitää yhteistyötä golfin parissa luonnollisena. Optikkoliikkeellä on paljon tarjottavaa golffarille pelin parantamiseksi. ”Golfissa pallon näkeminen oikeanlaisten lasien avulla parantaa pelin tasoa ja nautittavuutta. Kentän muodot, korkeuserot ja etäisyydet saadaan esille oikean värisillä linsseillä”.

SW Energia

SW Energia sekä Harjattula Golf ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa jäsenillä on mahdollisuus hankkia kotiinsa aurinkovoimalan, sähkölaskuaan pienentämään.

Jäsenetuna saadaan tuntuva alennus hankintahintaan. Tämän lisäksi tilittää SW Energia, yhdessä sovitun summan Harjattula Golf Oy:lle kentän kunnostukseen.

Sopimukseen kuului myös Harjattula Golf:n klubirakennuksen voimalan päivittäminen. Tehoa on nyt lisätty ja voimala on myös muutettu 3-vaiheiseksi. Näin toteutettuna hyöty saadaan tehokkaammaksi koska kaikki klubilla käytetty sähkö hyödyntää kaikessa ensin saatavilla olevan aurinkoenergian.

Voimalan tuottoa voidaan seurata tästä linkistä: http://public.solarmonitoring.net/dashboard/system/5YG6E/HAkFR2NqFB

Harjattula Golf &
Country Club

Harjattulantie 84
20960 Turku

Caddiemaster
(ajanvaraus, info)

puh. 040 587 6523

Toimisto

puh. 040 587 6296

Palautetta pelaamisesta ja kentästä

Harjattula Golf & Country Club