harjattula-golf-logo_125x150

Ajankohtaista

harjattula-golf-logo

Kilpajuniorit

Kilpailemisesta kiinnostuneille Harjattula Golf tarjoaa huippuolosuhteet ja -valmennuksen ympärivuoden. Kilparyhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja osallistutaan kilpailuihin. Kisaajat osallistuvat pääasiassa Golfliiton järjestämiin kansallisiin junioreiden kilpailukiertueisiin. Kokeneemmat ja pidemmälle ehtineet kilpailijat osallistuvat säännöllisesti myös kansainvälisiin kilpailuihin. Kilpagolfarit on jaettu iän ja taitojen mukaan kolmeen eri ryhmään:

Future-ryhmässä treenaavat tulevaisuuden lupaukset, joiden pääasiallinen kiertue on 8-16-vuotiaille tarkoitettu Future-tour. Lue lisää Future-tourista Suomen golf-liiton sivuilta.

Challenge- ryhmässä harjoittelevat alueellisella tasolla menestyvät ja Challenge-touria pääasiassa kiertävät pelaajat. Pelaajien tulee olla iältään 8–21-vuotiaita. Lue lisää Junior Challenge Tourista Suomen golf-liiton sivuilta.

Junior Tour -ryhmässä ovat mukana kansallisella ja kansainvälisellä tasolla menestyvät seuran edustuspelaajat. Finnish Junior Tour (FJT) on Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Lue lisää Finnish Junior Tourista Suomen golf-liiton sivuilta.

Kilparyhmät harjoittelevat ympäri vuoden sekä ryhmissä että itsenäisesti henkilökohtaisen valmentajansa ohjauksessa. Jokainen pelaaja laatii yhdessä valmentajan kanssa henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman joka ohjaa harjoittelua ympäri vuoden.
Kilparyhmän vastuuvalmentajana toimii Pro Sonja Kallio.

Lisätietoja kilparyhmistä ja valmennuksesta:
Sonja Kallio, sonja.kallio@skgolf.fi, 040 849 6760
Juha Laukkanen, juha.laukkanen@harjattula.fi, 040 754 5106
Kilparyhmän yhteyshenkilö Tommi Noro, tommi.noro@datawarehouse.fi, 044 305 3891

Toimintaa tukemassa

Cerion Jarkko Nieminen Areena

Harjattula Golf &
Country Club

Harjattulantie 84
20960 Turku

Caddiemaster
(ajanvaraus, info)

puh. 040 587 6523

Toimisto

puh. 040 587 6296

Palautetta pelaamisesta ja kentästä

Harjattula Golf & Country Club