harjattula-golf-logo_125x150

Ajankohtaista

harjattula-golf-logo

Harjattula Golf & Country Club r.y:n kilpailumääräykset

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuun ilmoittaudutaan kentän ilmoitustaululla olevaan ilmoittautumislistaan, NexGolfin kautta tai ilmoittamalla Caddiemasterille.

Viikonlopun kilpailuihin (la – su) tulee ilmoittautua torstaina klo 16.00 mennessä.

KILPAILUISTA POIS JÄÄMINEN

Kilpailuista pois jääminen ilman hyväksyttävää syytä johtaa kilpailukieltoon, kunnes pelaaja on maksanut kyseisen kilpailun kilpailumaksun.

OSALLISTUMISOIKEUS

Seuran sisäisiin kilpailuihin voivat osallistua vain seuran jäsenet. Avoimiin kilpailuihin voivat osallistua kaikki Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenet. Seuran mestaruuskilpailuihin voivat osallistua kaikki HGCC:a kotiseuranaan pitävät pelaajat.

Kilpailuihin osallistuminen sekä mahdollinen palkintojen saanti edellyttävät virallista EGA-tasoitusta, ellei kilpailuohjelmassa, kilpailukutsussa tai ilmoittautumislistassa toisin mainita.

KILPAILUMAKSUT 2018

Yleisimmät kilpailumaksut seuran avoimissa kilpailuissa ovat:

Jäsen aikuinen: 15 €

Jäsen juniori: 8 €

Vieras aikuinen: 45 €

Vieras juniori: 25 €

LÄHTÖAIKA JA MYÖHÄSTYMINEN

Jos pelaaja on valmiina pelaamaan enintään viisi minuuttia myöhässä lähtöajassaan, on rangaistus reikäpelissä ensimmäisen reiän menetys ja lyöntipelissä kaksi lyöntiä. Jos pelaaja myöhästyy enemmän kuin 5 min, suljetaan hänet kilpailusta.

PELINOPEUS

Mikäli pelaajaryhmä jää kilpailuun annetusta aikataulusta ja muiden kuin ensimmäisen kilpailuryhmän kyseessä ollessa enemmän kuin lähtövälin verran edellä pelaavasta ryhmästä, voidaan heidät asettaa aikatarkkailuun. Aikatarkkailusta ilmoittaa kilpailun tuomari koko ryhmälle. Mikäli pelaaja ollessaan aikatarkkailussa käyttää lyöntinsä enemmän aikaa kuin 45 sekuntia siitä, kun on hänen vuoronsa lyödä, saa pelaaja rangaistuksen pelin viivyttämisestä seuraavasti:

Ensimmäinen rikkomus: Varoitus

Toinen rikkomus: Yksi rangaistuslyönti

Kolmas rikkomus: Kaksi rangaistuslyöntiä

Neljäs rikkomus: Kilpailusta sulkeminen

Aikatarkkailua tekevät vain tuomarit. Lyöntiin käytettävän ajan mittaaminen alkaa, kun tuomarin mielestä on pelaajan vuoro lyödä.

Aikatarkkailu päättyy tuomarin ilmoituksesta tai kun ryhmä saavuttaa aikataulun tai edellä menevän ryhmän.

GOLFAUTON KÄYTTÖ KILPAILUISSA

Avoimissa kilpailuissa ja seuran mestaruuskilpailuissa täyden kierroksen aikana kaikkien pelaajien tulee kulkea jalkaisin, ellei lääkärintodistuksen perusteella ole lupaa käyttää golfautoa. Muissa kilpailuissa golfauton käytöstä päättää kilpailutoimikunta.

CADDIEN KÄYTTÖ

Caddien käyttö kilpailuissa on sallittua muilta paitsi junioripelaajilta.

ETÄISYYSMITTARIEN KÄYTTÖ

Etäisyysmittarien käyttö on sallittu kaikissa seuran virallisissa kilpailuissa.

PELIN KESKEYTTÄMINEN VAARALLISEN TILANTEEN VUOKSI

Mikäli tuomari/ kilpailunjohtaja keskeyttää pelin vaarallisen tilanteen vuoksi (esim. ukonilma), pelaajan on keskeytettävä peli välittömästi.

TASATULOSTEN RATKAISEMINEN

Pistebogey: 1. alhaisempi tasoitus 2. matemaattinen menetelmä.

Tasoituksellinen lyöntipeli: 1. alhaisempi tasoitus 2. matemaattinen menetelmä.

Tasoitukseton lyöntipeli: matemaattinen menetelmä, paitsi seuran mestaruuskilpailuissa sudden death-menettely (reiät 16, 17, 18)

KILPAILUN PÄÄTTYMINEN

Kilpailu katsotaan päättyneeksi, kun palkintojenjaon päättymisestä on kulunut 15 minuuttia tai kun kilpailun tulokset on julkaistu.

KILPAILUN PERUUTTAMINEN

Kilpailu voidaan peruuttaa vähäisen osanottajamäärän perusteella. Tällaisessa tilanteessa toimikunnalla on velvollisuus ilmoittaa peruuntumisesta jo ilmoittautuneille.

Harjattula Golf & Country Club ry
Kilpailutoimikunta

Harjattula Golf &
Country Club

Harjattulantie 84
20960 Turku

Caddiemaster
(ajanvaraus, info)

puh. 040 587 6523

Toimisto

puh. 040 587 6296

Palautetta pelaamisesta ja kentästä

Harjattula Golf & Country Club